Waarom online vlees bestellen een goede keuze is

De eerste keer online vlees bestellen kan voor sommige mensen een drempel zijn. Maar als de eerste bestelling is geplaatst, de producten zijn ontvangen en het stuk vlees nog beter smaakt dan verwacht, dan is de drempelvrees gelijk overwonnen.

Ben jij nog terughoudend in het bestellen van vlees online?
Vraag je je nog af hoe het proces in zijn werk gaat?
En ben je benieuwd hoe het kan dat het vlees vers aankomt, zonder ingevroren te zijn?

Lees dan vooral verder! 

Kwaliteit van het vlees

Al het vlees op Aalvink.nl is van Nederlandse afkomst, uit Twente om nauwkeuriger te zijn. We weten bijna waar de koe in de wei heeft gestaan en hoe de houder met zijn dieren omgaat. Wij vinden dat dieren moeten eten wat ze van nature eten, dus ons rundvlees is ‘gras-gevoerd’ (‘s winters aangevuld met kuilvoer) in plaats van met graan. Dat proef je ook terug in het vlees, wellicht minder dooraderd, maar wel een pure vleessmaak. Wij importeren geen vlees uit het buitenland waar andere regelgeving is omtrent vleesproductie en waar het niet zo nauw word genomen qua dierenwelzijn. We laten ook geen levende dieren uit uithoeken van Europa komen om ze hier te slachten, dat gaat tegen het dierenwelzijn in. Al ons vlees is vers en komt op dinsdag van de slacht en wordt dan dezelfde week verzonden.

Blog gaat verder onder de aanbiedingen…

 

Aanbiedingen van de week

Aanbieding!

Kerst inspiratie

Ambachtelijk rollade pakket

Oorspronkelijke prijs was: €69,24.Huidige prijs is: €63,70.
Aanbieding!

Aanbieding

Bavette

Oorspronkelijke prijs was: €23,99.Huidige prijs is: €23,50.
Aanbieding!

BBQ American style

BBQ pulled pork pakket

Oorspronkelijke prijs was: €51,41.Huidige prijs is: €48,84.
Aanbieding!
Uitverkocht

BBQ American style

BBQ spareribs pakket

Oorspronkelijke prijs was: €48,32.Huidige prijs is: €45,90.

Van bestelling tot levering

Al voor je je vlees hebt besteld en hebt afgerekend, zijn wij al voor je bezig. Al het vlees benen wij namelijk elke week uit, de worsten maken we elke week vers en spareribs zagen we nauwkeurig op maat. Vervolgens verpakken we alles vacuüm zodat bacteriën die in de lucht zitten geen kans krijgen en labelen we onze producten met etiketten met daarop de slachtdatum en houdbaarheidsdatum.

Op het moment dat een bestelling binnenkomt halen we het vlees uit de koeling en verpakken we het in een koeldoos volledig recylclebaar, afbreekbaar en/of herbruikbaar en voegen we hier gelpacks aan toe. Deze zijn 100% natuurlijk en milieuvriendelijk. U kunt de gelpacks na gebruik open knippen en de inhoud via de gootsteen afvoeren. Deze gelpacks zorgen ervoor dat de temperatuur in de koelbox laag blijft, tests hebben uitgewezen dat je bestelling 48 uur* koel blijft in deze verpakking. Het is een soort van mobiele koelkast die we naar je toesturen. Trunkrs zorgt verder voor het transport naar jouw huis. Bij aankomst zul je ook merken dat de gelpacks vaak nog half bevroren zijn, Theoretisch zou het vlees dus langer goed gekoeld kunnen blijven, maar wij houden 48 uur aan aangezien we dat waar kunnen maken.

Benieuwd naar de manier waarop wij onze producten verzenden? Plaats een bestelling en merk het gemak van online vlees bestellen! Eenvoudig, vers en snel… En zonder dat je er de deur voor uit hoeft!

*gebaseerd op buitentemperaturen tot 30 C, bij temperaturen van 30 C of hoger garanderen wij 24 uur koeling

koeldoos duurzaam