Verse chorizo

verse worst HOH
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
verse worst HOH

Verse chorizo

  • Author: Jan Aalvink
  • Prep Time: 1
  • Cook Time: 30 min
  • Total Time: 31 minutes
  • Category: charcuterie
  • Method: braden/ bbq
  • Cuisine: Spanish

Description

Verse chorizo


Ingredients

Scale
  • 1 kg varkensvlees (ca. 75% mager, 25% vet); 18 gr zout; 1 eetl gemalen komijn; 1 theel venkelzaadjes, in de vijzel vermalen; 40 gr (gerookt) paprikapoeder; 2 eetl oregano; 3 teentjes knoflook, geperst; 1 theel witte wijnazijn; snufje suiker; 2 verse laurierblaadjes; 1½ m varkensdarm
  • Hier vind u de benodigdheden.

Instructions

  1. Snijd de laurierblaadjes in kleine stukjes en giet er twee eetlepels kokend water over, zeef na 5 minuten.
  2. Alles vermalen,Meng alle ingrediënten en 1(!) eetlepel laurierwater. Laat dit een uur staan, liefst een nacht.
  3. volgende dag de darmen vullen.


Nutrition

  • Fat: 25

 

Geef een antwoord

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4036 reviews.