Hoe worden uw bestelling verpakt en bezorgd?

 

De speciaal ontwikkelde koeldoos

Wij gebruiken een duurzame verpakking. Om die reden gebruiken we geen piepschuim (EPS) of andere milieuvervuilende verpakkingen. De gebruikte verpakkingen zijn volledig recylclebaar, afbreekbaar en/of herbruikbaar.
We kiezen in onze webshop altijd voor de duurzame optie, zowel voor het vlees als de manier waarop we het verpakken en naar je versturen. Beter voor klimaat en milieu

In de koeldoos zal je ook gelpacks aantreffen. Deze diepgevroren gelpacks zorgen ervoor dat uw producten goed op temperatuur blijven. De inhoud van de gelpacks zijn 100% natuurlijk en milieuvriendelijk. U kunt de gelpacks na gebruik open knippen en de inhoud via de gootsteen afvoeren. Zorg wel dat de gelpacks goed op kamertemperatuur zijn, dan gaat dit gemakkelijker. De verpakking kunt u vervolgens met het restafval meegeven. U kunt de gelpacks natuurlijk ook thuis hergebruiken om van alles mee op temperatuur te houden tijdens boodschappen of een dagje strand.

De vacuuum verpakking

De producten die wij in de speciale koeldozen verzenden zijn meestal vacuüm verpakt. De voordelen van vacuumverpakking zijn enorm:

  • Langer vers, zowel diepvries als vers
  • Zichtbare inhoud
  • Geen vochtverlies
  • Geen gewichtsverlies
  • Nagenoeg steriel, beschermd tegen invloeden van buitenaf
  • Indien ingevroren makkelijker weer te ontdooien
  • Makkelijker in te vriezen

Een klein nadeel is echter dat vacuüm verpakt vlees verkeert in een zeer zuurstofarme omgeving, en daardoor de neiging heeft een beetje grauw te worden. Zodra u het vlees uit de verpakking haalt en weer blootstelt aan zuurstof, komt de kleur echter binnen 10 minuten weer tevoorschijn.

Aalvink vleesspecialiteiten en het milieu

 

We kiezen in onze webshop altijd voor de duurzame optie, zowel voor het vlees als de manier waarop we het verpakken en naar je versturen. Beter voor klimaat en milieu en voor dierenwelzijn!

Bezorging

Aalvink vleesspecialiteiten bezorgt in heel Nederland m.u.v de waddeneilanden bij u thuis, of op een ander willekeurig adres dat u aangeeft.

Als u voor 14.00  bestelt, hebt u uw bestelling binnen 3 dagen  in huis, exclusief zaterdag. Bestellingen, geplaatst op vrijdag, op zaterdag en op zondag, worden pas op maandagochtend verwerkt en op z’n vroegst dinsdag verstuurd ( mits op voorraad er word dan contact met u opgenomen). (tijdens feestdagen een aangepast leverschema)
Wel is het van belang dat u een leverdatum invult! anders wordt u door ons ingedeeld.
Ben jij je bestelling nodig op zaterdag. Laat deze dan donderdag leveren. er is dan nog een uitloop naar vrijdagavond. Zaterdags word er niet bezorgd. Iedereen doet zijn best. Wij en ook de vervoerder. maar we kunnen nooit de garantie geven van datum en tijdstip. Annuleringen worden in dat geval door ons niet geaccepteerd.
 
Uw bestelling wordt gekoeld en gevacumeerd geleverd in speciaal voor Aalvink vleesspecialiteiten ontwikkelde koeldozen. Hierdoor arriveert uw bestelling op de juiste temperatuur. Het is echter wel van belang, dat u thuis bent op het tijdstip van levering. Bij geen gehoor zal de vervoerder aanbellen bij uw buren. Mochten die er ook niet zijn, dan heeft Trunkrs de opdracht het pakket te bewaren in de vriezer en het de volgende dag weer aan te bieden. Het gaat immers om producten met een beperkte houdbaarheid.
 

De portokosten per levering zijn € 7,50, dit is het basistarief  voor bestelling van pakketten tot 10 kilo incl verpakking en koeling (8,7 product, 1,3 verpakking/koeling). Van 10 t/m 30 kilo word 14,50 euro berekend.

Bestelling zelf afhalen

 

Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid uw bestelling af te halen. Dit heeft een aantal voordelen, maar is uiteraard alleen een geschikte oplossing voor mensen die op redelijke afstand van onze bezochte weekmarkten werken/wonen. Indien u zelf ophaalt kunt u ook afrekenen bij ontvangst van de goederen.

Temperatuur

De speciaal ontworpen koeldoos waarborgt dat uw bestelling bij u of uw buren gekoeld aankomt, onafhankelijk van de buitentemperatuur. Mochten de producten om wat voor reden dan ook ongekoeld bij u aankomen, bijvoorbeeld door vertraging of door een beschadiging van de verpakking, adviseren wij u onmiddelijk kontakt met ons op te nemen. Afhankelijk van de situatie nemen we in overleg met u een beslissing over de verdere afwikkeling. U kunt zich vanzelfsprekend te allen tijde beroepen op onze “Niet goed? Geld terug!” regel. Indien u of uw buren niet thuis waren op het moment van levering en de bestelling daarom later dan voorzien door u in ontvangst is genomen, kan Aalvink vleesspecialiteiten helaas geen aansprakelijkheid accepteren voor te hoge temperaturen.