Varkensnek Sous vide

varkensnek bbq

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
varkensnek bbq

Varkensnek Sous vide

  • Author: jan aalvink

Description

Sous vide bereiding Procureur


Ingredients

Scale

1 varkensnek (zonder been)
Favoriete rub

Sous-vide apparaat


Instructions

Smeer de varkensnek in met je favoriete rub.
Vacumeer de varkensnek in een vacumeerzak.
Gaar de varkensnek voor 10 uur op een temperatuur van 75ºC.

Hierna kun je nog grillen voor een mooie kleur etc en dan bv pullen voor pulled pork.


 

Aanbieding!

Aanbieding

Bavette

16,99
Aanbieding!

Aanbieding

Boerewors

8,50
Aanbieding!

Aanbieding

Spareribs

8,99
Aanbieding!

Aanbieding

Varkensnek z/b

8,5021,25

 

Geef een antwoord

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 3141 reviews.