Traditionele amerikaanse bbq saus
Description
Deze klasieker is eenvoudig zelf te maken.
Ingredients
- 500 ml ketchup ( heinz vind ik de beste hiervoor)
- 60 ml ciderazijn
- 60 ml wouchestersaus
- 45 gr bruine suiker
- 2 eetlepels stroop
- 1,5 eetlepel tabasco
- 1,5 eetlepel bbq rub
- 1 theelepel zwarte peper.
- Optioneel 1 theelepel rookaroma ( niet mijn favoriet)
- Heerlijk om bv spareribs mee te lakken.
Instructions
- Doe alles in een pan en breng het langzaam aan de kook en laat het zachtjes doorkoken tot gewenste dikte.
- Doe de saus in glaze potten met schroefdeksen en bewaar het in de koelkast dan is het ongeveer 2 tot 3 maanden houdbaar.
Traditionele amerikaanse bbq saus
Description
Deze klasieker is eenvoudig zelf te maken.
Ingredients
500 ml ketchup ( heinz vind ik de beste hiervoor)
60 ml ciderazijn
60 ml wouchestersaus
45 gr bruine suiker
2 eetlepels stroop
1,5 eetlepel tabasco
1,5 eetlepel bbq rub
1 theelepel zwarte peper.
Optioneel 1 theelepel rookaroma ( niet mijn favoriet)
Heerlijk om bv spareribs mee te lakken.
Instructions
Doe alles in een pan en breng het langzaam aan de kook en laat het zachtjes doorkoken tot gewenste dikte.
Doe de saus in glaze potten met schroefdeksen en bewaar het in de koelkast dan is het ongeveer 2 tot 3 maanden houdbaar.