Thüringer Rostbratwurst
- Prep Time: 1
- Total Time: 1 minute
- Category: worst
- Method: charcuterie
Ingredients
- Varkenssnippers 20% 0,5 kg
- Varkensnippers 30% 0,5 kg
- zout 15 gr p/kg
- witte peper 2 gr p/kg
- karwij 2 gr p/kg
- foelie 0,5 gr p/kg
- majoraan 0,5 gr p/kg
- knoflook poerder 2 gram p/kg
- ijs water
- Hier vind u de benodigdheden
Instructions
- Maal het varkensvlees 20% door de 3mm plaat en het varkensvlees 30% door de 5 mm plaat
- meng alle grondstoffen en kruiden door elkaar en voeg iets ijswater toe en meng tot een stevige binding.
- Stop het deeg in varkensdarmen (niet te strak) en maak er saucijsjes van.
- Een paar uur in de koeling laten rusten en daarna lekker grillen.
Nutrition
- Fat: 25
Aanbieding