Thüringer Rostbratwurst

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Thüringer Rostbratwurst

  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 1
  • Total Time: 1 minute
  • Category: worst
  • Method: charcuterie

Ingredients

Scale

Varkenssnippers 20% 0,5 kg

Varkensnippers 30% 0,5 kg

zout 15 gr p/kg

witte peper 2 gr p/kg

karwij 2 gr p/kg

foelie 0,5 gr p/kg

majoraan 0,5 gr p/kg

knoflook poerder 2 gram p/kg

ijs water

Hier vind u de benodigdheden


Instructions

Maal het varkensvlees 20% door de 3mm plaat en het varkensvlees 30% door de 5 mm plaat

meng alle grondstoffen en kruiden door elkaar en voeg iets ijswater toe en meng tot een stevige binding.

Stop het deeg in varkensdarmen (niet te strak) en maak er saucijsjes van.

Een paar uur in de koeling laten rusten en daarna lekker grillen.



Nutrition

  • Fat: 25

Aanbieding!

Aanbieding

Bavette

19,50
Aanbieding!

Aanbieding

Entrecote

21,99
Aanbieding!

Aanbieding

Spareribs

11,99
Aanbieding!

Aanbieding

Varkensnek z/b

9,5023,75

 

Geef een antwoord

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4036 reviews.