Smoked BBQ rib finger
- Prep Time: 30m
- Cook Time: 270m
- Total Time: 0 hours
- Method: BBQ
- Cuisine: Amerikaans
Description
Deze Smoked BBQ rib fingers met spek zijn hemels. Dit is de perfecte snack voor op een feestje.
Instructions
Voorbereiding van de Smoked BBQ rib fingers
- Snij met een scherp mes alle botten voorzichtig uit de ribben. Zorg dat je zoveel mogelijk vlees van de botten afhaalt. De botten gaan we in dit recept niet gebruiken namelijk.
- Rub het vlees met een grote hoeveelheid BBQ rub.
- Pak nu elk stukje vlees in met een plak ontbijtspek in.
- Strooi nog wat BBQ rub over het ontbijtspek.
Bereiding van de Smoked BBQ rib fingers
- Steek de BBQ aan en zorg voor een indirecte hitte van ongeveer 130 graden.
- Als de BBQ op temperatuur is voeg je een rookblokje tussen de hete kolen.
- Wanneer er witte rook uit de BBQ komt leg je de Smoked BBQ rib fingers met spek op het rooster en sluit je de deksel.
- Rook de Smoked BBQ rib fingers voor ongeveer 4 uur.
- Na 3,5 uur smeer je de rib fingers in met jouw favoriete BBQ saus.
- En laat je ze nog een half uurtje liggen.
- Haal de Smoked BBQ rib fingers van de BBQ en geniet van deze snack!
Notes
Bij dit recept nodig: