Runder stoofvlees uit de slowcooker

Runderstoofvlees-uit-de-slowcooker
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Runderstoofvlees-uit-de-slowcooker

Runder stoofvlees uit de slowcooker

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Dit slowcooker stoofvlees is heerlijk mals en vol van smaak.

Het recept is gemakkelijk te maken in de slowcooker. Het is een aanrader voor een feestelijk diner of een hartige maaltijd op een koude dag.


Ingredients

Scale
  • 1500 g Sukadelappen
  • 2000 g Uien
  • 4 Laurierblaadjes
  • 5 tl Mosterd
  • 1 snufje Peper zwart
  • 2 tl Maggi smaakverfijner
  • 1 snufje Zout
  • 6 Kruidnagel

Instructions

  1. Zet alles klaar en snijd 2 kilo uien.
  2. Bak de sucadelappen in bak en braad in een grote braadpan. Leg de lappen na het bakken op een snijplank en smeer ze in met een lik mosterd.
  3. Snijd vervolgens de lappen in blokken en doe ze in de slowcooker.
  4. Voeg de uien toe aan de slowcooker.
  5. Blus de braadpan af met water en meng daar de maggi doorheen.
  6. Voeg dit vocht toe aan de slowcooker tot het vlees onder staat.
  7. Breng op smaak met wat peper en zout.
  8. Laat het geheel in de slowcooker ongeveer 8-9 uur sudderen.
  9. Maak de stoofpot indien nodig iets dikker met maizena of bloem.

Notes

Bij dit recept nodig:

Rundvlees

Sucade

18,99

Geef een reactie

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5175 reviews.