Runder stoofvlees uit de slowcooker
Description
Dit slowcooker stoofvlees is heerlijk mals en vol van smaak.
Het recept is gemakkelijk te maken in de slowcooker. Het is een aanrader voor een feestelijk diner of een hartige maaltijd op een koude dag.
Ingredients
- 1500 g Sukadelappen
- 2000 g Uien
- 4 Laurierblaadjes
- 5 tl Mosterd
- 1 snufje Peper zwart
- 2 tl Maggi smaakverfijner
- 1 snufje Zout
- 6 Kruidnagel
Instructions
- Zet alles klaar en snijd 2 kilo uien.
- Bak de sucadelappen in bak en braad in een grote braadpan. Leg de lappen na het bakken op een snijplank en smeer ze in met een lik mosterd.
- Snijd vervolgens de lappen in blokken en doe ze in de slowcooker.
- Voeg de uien toe aan de slowcooker.
- Blus de braadpan af met water en meng daar de maggi doorheen.
- Voeg dit vocht toe aan de slowcooker tot het vlees onder staat.
- Breng op smaak met wat peper en zout.
- Laat het geheel in de slowcooker ongeveer 8-9 uur sudderen.
- Maak de stoofpot indien nodig iets dikker met maizena of bloem.
Notes
Bij dit recept nodig: