Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@aalvink.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten met een beperkte houdbaarheid kunnen niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Echter, heb je een vers product niet in goede orde ontvangen, neem dan direct, maar uiterlijk binnen 6 uur na ontvangst contact met ons op via info@aalvink.nl of 085- 06 06 455. Wanneer je een klacht bij ons meldt, voorzie deze dan met foto’s van het product en indien relevant de verpakking, anders kunnen we de klacht niet in behandeling nemen. Elk stuk vlees wat in de doos gaat is vacuüm verpakt. Alleen kan een verpakking soms tijdens transport los enof lek raken. Dit is geen probleem voor de kwaliteit en wij kunnen dit helaas niet voorkomen. Zorg alleen dat het product als je het langer bewaren wilt goed verpakt in de vriezer bewaard word en binnen 2 maanden gegeten wordt.