Pulled pork Sous vide

pulled pork sous vide

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
pulled pork sous vide

Pulled pork Sous vide

  • Author: jan aalvink

Description

Recept voor pulled pork met de sous vide methode.


Ingredients

Varkensnek

Favoriete rub

olijfolie

BBQ saus

sous vide apparatuur


Instructions

Procureur in stukken snijden, met een rub goed insmeren.
Vacuum met klein beetje olijfolie en in het bad op 73 graden voor 24 uur.
Vlees uit de sous vide. Of direct in de koelkast voor een andere keer
of direct uit elkaar trekken.

Zelf vindt ik het nog wel even lekker om het in de oven te leggen
voor een krokant korstje.

Op smaak brengen met BBQ saus.


 

Aanbieding!

Aanbieding

Bavette

16,99
Aanbieding!

Aanbieding

Boerewors

8,50
Aanbieding!

Aanbieding

Spareribs

8,99
Aanbieding!

Aanbieding

Varkensnek z/b

8,5021,25

Geef een antwoord

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 3140 reviews.