Pulled pork pie

Pulled pork pie

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
pulled pork pie

Pulled pork pie

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Een recept van Marco van Houten

@marcobbq.nl


Ingredients

· 400 gram pulled pork leftover

· 1 rol bladendeeg

· 2 Eetlepels No Rubbish, Spanish Delight

· 1 ui

· 4 wortels

· 200 gram doperwten

· 150 gram aardappels in blokjes

· 1 klein blikje tomatenpuree

· 120 milliliter appel cider azijn

· 2 theelepels bruine suiker

· 1 theelepel mosterd

· 1 ei


Instructions

Bereiding:

1. Steek je BBQ aan en zet een skillet op het vuur.

2. Verhit wat olie en bak de uien glazig.

3. Voeg nu de wortels, doperwten en de aardappels toe en bak dit voor 5 – 10 minuten

4. Voeg nu de tomatenpuree, appel cider azijn, bruine suiker en mosterd bij de groenten mix en breng het aan de kook.

5. Laat het nu een tijdje staan zodat de saus dikker kan worden.

6. Als de saus dik genoeg is voeg je de pulled pork toe.

7. Haal de skillet van het vuur en laat de temperatuur zakken in je BBQ tot 180 – 200 graden en bouw hem om tot indirect.

8. Snij uit het bladendeeg een cirkel die net zo groot is als je skillet, let deze cirkel van bladendeeg op je pulled pork mix.

9. Maak eventueel nog een paar blaadjes van het overgebleven bladendeeg en leg dit op je taart.

10. Klop het ei en smeer het bladendeeg in met het ei.

11. Zet de skillet terug op de BBQ en bak de pie voor 15 – 20 minuten.


Aanbieding!

Aanbieding

Beef short ribs

15,99
Aanbieding!

Aanbieding

Buikspek

Vanaf: 10,50
Aanbieding!

Aanbieding

Entrecote

23,99
Aanbieding!

Geef een reactie

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4975 reviews.