Pulled beef recept

Pulled-beef-met-rijst
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Pulled-beef-met-rijst

Pulled beef recept

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Ik ben weer eens even de keuken ingedoken om een receptje op te nemen; mijn go-to pulled beef 🤝🏽🥩 De winter is namelijk het perfecte seizoen voor stoofpotjes 😁

🚨 Als je dit recept nóg eenvoudiger wil maken, kan je natuurlijk de tomaten vervangen door een blik gepelde tomaten (maar als groenteboer zijnde zeg ik toch: vers is lekkerder) 🍅

Zelf een keertje deze pulled beef maken? Dit is hoe je het doet!

Recept van Dani van Gemert.

 


Ingredients

Scale
  • 5 uien (halve ringen)
  • 1215 pomodori tomaten (in stukken)
  • 1 stuk gember
  • 4 tenen knoflook
  • 3 winterpenen (in grove stukken)
  • 1,5 tot 2 kg rundernek (chuck)
  • Een paar blaadjes laurier
  • 1 ruime liter runderbouillon
  • paprikapoeder, kaneel, kurkuma, zout en peper

Instructions

  1. Snij alle groenten.
  2. Schroei de rundernek (chuck) aan in een grote pan tot het mooi bruin is.
  3. Voeg wortel en uien toe, roer door elkaar en bak nog even kort mee.
  4. Doe de tomaten erbij, gevolgd door bouillon.
  5. Voeg de kruiden en laurierblaadjes toe.
  6. Laat alles 6-8 uur zachtjes garen.
  7. Vergeet het niet af en toe door te roeren en na een uurtje of 4 of 5 kun je het al wel redelijk gemakkelijk uit elkaar trekken!

Notes

Bij dit recept nodig:

BBQ American style

Chuck

62,99

Geef een reactie

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5320 reviews.