Porkloin roast uit de oven of Dutch oven

porkloin roast
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
porkloin_roast bereid

Porkloin roast uit de oven of Dutch oven

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Makkelijk te maken in de oven, een pronkstuk op tafel.


Ingredients

Scale
  • 1,5 kg porkloin roast
  • 1 theelepel olijf olie
  • 1 theelepel zout1/2 thee lepel zwarte peper
  • 1/2 theelepel gedroogde thijm
  • 2 uien, dun gesneden in ringen

Instructions

  1. Neem een braadslee of dutch oven groot genoeg voor de porkloin roast
  2. Beleg de bodem met de dun gesneden ui ringen
  3. Verwarm de oven voor op 220 graden
  4. Wrijf de porkloin roast in met de olijf olie en bestooi de roast dan met het zout, peper en de thijm
  5. Plaats de schaal in de oven voor 20 minuten en zet dan de temperatuur naar 180 graden
  6. Gaar tot een kern temperatuur van 72 graden, laat dan het vlees 15 minuten rusten.
  7. Van het vrij gekomen vocht in een heerlijk jus te maken naar eigen smaak en hierbij serveren.
  8. eet smakelijk.

BBQ American style

Porkloin roast

Vanaf: 12,50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Geef een reactie

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5338 reviews.