Pittige paprikaworst
- Prep Time: 1
- Cook Time: 30
- Total Time: 31 minutes
- Category: charcuterie
- Method: bbq
- Cuisine: nl
Description
lekker
Ingredients
- 1kg vlees:
- 350 gr procureur;
- 350 hamlappen;
- 350 gr speklappen;
- 18 gr zout;
- 1 oude witte boterham;
- 1 theel venkelzaadjes;
- 40 gr pittige paprikapoeder (gerookte paprikapoeder);
- 1 eetl gedroogde oregano;
- 3 teentjes knoflook, geperst;
- 1 eetl gedroogde spaanse pepertjes (piri piri), verkruimeld;
- 1 eetl witte wijnazijn;
- 1½ meter schapendarm (dun)
- Hier vind u de benodigdheden.
Instructions
- Alles vermalen, eventueel een paar eetlepels water toevoegen. Vlees een nacht in de koelkast laten staan en de volgende dag de darmen vullen.
Nutrition
- Fat: 23