
Pittige paprikaworst
- Prep Time: 1
- Cook Time: 30
- Total Time: 31 minutes
- Category: charcuterie
- Method: bbq
- Cuisine: nl
Description
lekker
Ingredients
Scale
- 1kg vlees: 350 gr procureur; 350 hamlappen; 350 gr speklappen; 18 gr zout; 1 oude witte boterham; 1 theel venkelzaadjes; 40 gr pittige paprikapoeder (gerookte paprikapoeder); 1 eetl gedroogde oregano; 3 teentjes knoflook, geperst; 1 eetl gedroogde spaanse pepertjes (piri piri), verkruimeld; 1 eetl witte wijnazijn; 1½ meter schapendarm (dun)
- Hier vind u de benodigdheden.
Instructions
- Alles vermalen, eventueel een paar eetlepels water toevoegen. Vlees een nacht in de koelkast laten staan en de volgende dag de darmen vullen.
Nutrition
- Fat: 23