Ouderwets recept neagelholt

nagelholt

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ouderwets recept neagelholt

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Ouderwetse neagelholt. tijd brengt de smaak


Ingredients

Scale

Instructions

  1. Ontdoe de eye of round rondom van vet en vliezen.
  2. Meng het zout met de kruiden
  3. Wrijf het vlees rondom goed in
  4. Doe het in een vacuumzak en trek deze vacuum.
  5. Bewaar deze 3 weken in de koelkast en draai de zak elke 2 dagen
  6. Hierna het vlees uit de zak halen en goed afspoelen en hierna afdrogen en op een niet al te warme plek met enige tocht laten drogen. ontstaat er witte uitslag dan deze met een doek en azijn weg poetsen.
  7. minimaal 3 weken drogen, voor de beste smaak is enkele weken langer beter.

Aanbieding!

Aanbieding

Buikspek

Vanaf: 11,50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Aanbieding!

Aanbieding

Spareribs

Oorspronkelijke prijs was: €13,50.Huidige prijs is: €12,99.
Aanbieding!

Aanbieding

Stooflappen

Oorspronkelijke prijs was: €15,99.Huidige prijs is: €14,99.
Aanbieding!

Aanbieding

Tri-Tip

Oorspronkelijke prijs was: €20,99.Huidige prijs is: €20,50.

 

Geef een reactie

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5320 reviews.