onion sausage

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Zwiebelwurst

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 1
  • Cook Time: 30 min
  • Total Time: 31 minutes
  • Category: worst
  • Method: roken

Ingredients

Scale
  • Mager varkensvlees 200 gram
  • Snippers 70/30 600 gram
  • Uien 200 gram
  • Hulpstof per kilo deeg
  • Zout 15 gram
  • Witte peper 2 gram
  • Hier vind u de benodigdheden

Instructions

  1. Hak de uien fijn en fruit ze in een pan met boter zonder kleur
  2. Maal het vlees en de uien door de 3 mm plaat
  3. Meng alle ingredienten tot een goede binding
  4. Stop ze in varkensdarmen naar keuze
  5. Wellen op 80 graden 30 minuten
  6. Afkoelen in koud water.
  7. Licht roken op 18 graden voor ongeveer 30 minuten.
  8. Koel en droog bewaren.


Nutrition

  • Fat: 25

Aanbieding!

Aanbieding

Buikspek

Vanaf: 11,50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Aanbieding!

Aanbieding

Picanha

Vanaf: 24,99
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Aanbieding!

Aanbieding

Riblap

Oorspronkelijke prijs was: €19,99.Huidige prijs is: €18,99.
Aanbieding!

Aanbieding

Varkensnek z/b

Vanaf: 11,50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

 

Geef een reactie

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5410 reviews.