Longhaas van de BBQ

longhaas van de bbq
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Longhaas van de BB

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Recept van Marco van Houten

@marcobbq.nl


Ingredients

· 1 hele longhaas

· Peper en zout

· chimichurri Benodigdheden

· Scherp mes

· eventueel rooksnippers

· Mooie houten serveerplank


Instructions

Voorbereiding van de longhaas van de BBQ:

1. Midden door de Longhaas loopt een zeen. Het is noodzakelijk om deze eerst eruit te snijden, deze kan je niet eten. Je houd 2 stukken longhaas over.

2. Laat de Longhaas op kamertemperatuur komen.

Bereiding van de longhaas van de BBQ:

1. Steek de BBQ aan met een directe kant en een indirecte kant.

2. Grill eerst de longhaas op de directe kant 1 minuut per zijde.

3. Leg hem nu weg op de indirecte kant en steek een kerntemperatuurmeter in de longhaas.

4. Als de kern van de longhaas 48 graden is mag hij van de BBQ.

5. Pak hem in aluminiumfolie en leg hem weg voor 5 – 10 minuten.

6. Snij de longhaas in dunne plakken en serveer hem met de chimichurri.

7. Eet smakelijk


Geef een reactie

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4975 reviews.