Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Longhaas bakken basisrecept

Longhaas bereiden in de pan. Basisrecept

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Method: Bakken
  • Cuisine: Nederlands

Description

Basisrecept om een longhaas te bereiden in de pan


Ingredients


Instructions

  1. Haal de longhaas een uur van te voren uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen voordat je het gaat bakken in de pan.
  2. Snijd het vlees van de zeen die door het midden van het vlees loopt. 
  3. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de longhaas een paar minuten aan beide zijden.
  4. Verlaag het vuur en voeg eventueel een klontje boter toe. Bak de longhaas nog een minuutje aan beide zijden.
  5. Haal het vlees uit de pan en laat het losjes afgedekt onder aluminiumfolie vijf minuten rusten.
  6. Snijd de longhaas dwars op de draad in dunne plakken en bestrooi het met peper en zout.

Notes

Bij dit recept nodig:

[product sku="6734"] [woocommerce_prl_recommendations id='124492']
De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4975 reviews.