
Jagdwurst
- Prep Time: 2 uur
- Cook Time: 1/2 uur
- Total Time: 16 minute
- Category: worst
Description
Jagdwurst – Duitse jacht worst
Ingredients
Varkensbuik 0,5 kilo
Varkensschouder 0,5 kilo
Colorozo zout 20 gram p/kg
witte peper 1 gr p/kg
Koriander 1 gr p/kg
Foeli 0,5 gr p/kg
Fijne zuivere mosterd 2 gr p/kg
Gember 0,5 gr p/kg
Instructions
Maal al het vlees door de 8 / 10 mm plaat
Meng het stevig met de hulpstoffen en stop het in een doorlatende darm 50mm
Je kunt het eerst warm roken voor 30 minuten en daarna garen in de rookkast of
Gewoon wellen in water op 78 graden tot de kern 68 graden bereikt heeft.
Laten afkoelen en 1 nacht in de koeling voor gebruik.
Nutrition
- Fat: 25
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding