Indisch Stoofvlees (snelle manier)

 Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Indisch Stoofvlees (snelle manier)

  • Author: Jan Aalvink
  • Category: azie
  • Cuisine: DO

Description

Makkelijk in de DO


Ingredients

Scale
  • 5 kg magere varkensnek in stukjes gesneden (zoals je stoofvlees snijd).
  • 700 gram babi ketjap compositie van verstegen.
  • flinke lepel sambal.( naar eigen smaak)

Instructions

  1. De blokjes vlees in een grote pan aanbraden.
  2. 0,5 liter water toevoegen met daarin de babi ketjap compositie en de sambal.
  3. Alles /- 2 uur laten garen.
  4. Daarna binden met vlugbloem.

 
De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4053 reviews.