
Gehaktballen van de BBQ
- Prep Time: 5 min
- Cook Time: 10 min
- Total Time: 15 minutes
Description
Zo maak je de lekkerste gehaktballen van de BBQ
Ingredients
- 500 gram half om half gehakt
- 3 theelepels paprikapoeder
- 1 theelepel cayennepeper
- 1/2 ui, fijngesnipperd
- 1 teen knoflook, geperst
- 1/2 eetlepel mosterd
- 1 ei
- Paneermeel
Instructions
Voorbereiding van de gehaktballen van de BBQ:
- Meng het gehakt met de paprikapoeder, cayennepeper, ui, knoflook, mosterd en het ei.
- Voeg de paneermeel toe en zorg voor een niet te nat gehaktdeeg.
- Maak gehaktballen van zo ongeveer 100 – 125 gram per stuk
- Bereiding van de gehaktballen van de BBQ
- Steek de BBQ aan en zorg voor een directe hitte van ongeveer 180 – 200 graden.
- Grill de gehaktballen totdat ze gaar zijn, dit zal ongeveer 10 minuten duren. Draai ze natuurlijk wel ondertussen
- Eet smakelijk!