Fuet

fuet gesneden

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
fuet gesneden

Fuet

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 1
  • Total Time: 1 minute
  • Category: worst
  • Method: drogen

Ingredients

Scale
  • mager varkensvlees (12% vet) 700 gr
  • Rugspek 300 gram
  • Starter cultuurmix 20 gr/pkg
  • Colorozo 25 gram p/kg
  • knoflook 2 gram p/kg
  • Paprika poeder 3 gr p/kg
  • peper 1 gram p/kg
  • varkensdarm 34/36
  • Hier vind u de benodigdheden

Instructions

  1. maal het vlees door de 5 mm plaat en meng het stevig met de hulpstoffen
  2. stop het zonder licht in de varkensdarm en knoop deze stevig af.
  3. om het fermenteer proces op te starten eerst drogen op 20graden bij 90% luchtvochtigheid voor 72 uur.
  4. hierna op ongeveer 15 graden ,luchtvochtigheid 80% voor ongeveer 1 a 2 maanden.


Nutrition

  • Saturated Fat: 28

Aanbieding!

Aanbieding

Beenham vers

Oorspronkelijke prijs was: €10,50.Huidige prijs is: €8,99.
Aanbieding!

Aanbieding

Buikspek

Vanaf: 11,50
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Aanbieding!

Aanbieding

Picanha

Vanaf: 23,99
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Aanbieding!

Aanbieding

Spareribs

Oorspronkelijke prijs was: €13,50.Huidige prijs is: €12,99.

 

Geef een reactie

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5376 reviews.