Fuet

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Fuet

  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 1
  • Total Time: 1 minute
  • Category: worst
  • Method: drogen

Ingredients

Scale

mager varkensvlees (12% vet) 700 gr

Rugspek 300 gram

Starter cultuurmix 20 gr/pkg

Colorozo 25 gram p/kg

knoflook 2 gram p/kg

Paprika poeder 3 gr p/kg

peper 1 gram p/kg

varkensdarm 34/36

Hier vind u de benodigdheden


Instructions

maal het vlees door de 5 mm plaat en meng het stevig met de hulpstoffen

stop het zonder licht in de varkensdarm en knoop deze stevig af.

om het fermenteer proces op te starten eerst drogen op 20graden bij 90% luchtvochtigheid voor 72 uur.

hierna op ongeveer 15 graden ,luchtvochtigheid 80% voor ongeveer 1 a 2 maanden.



Nutrition

  • Saturated Fat: 28

Aanbieding!

Aanbieding

Bavette

19,50
Aanbieding!

Aanbieding

Entrecote

21,99
Aanbieding!

Aanbieding

Spareribs

11,99
Aanbieding!

Aanbieding

Varkensnek z/b

9,5023,75

 

Geef een antwoord

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4036 reviews.