onion sausage

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Zwiebelwurst

  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 1
  • Cook Time: 30 min
  • Total Time: 31 minutes
  • Category: worst
  • Method: roken

Ingredients

Scale

Mager varkensvlees 200 gram

Snippers 70/30 600 gram

Uien 200 gram

Hulpstof per kilo deeg

Zout 15 gram

Witte peper 2 gram

Hier vind u de benodigdheden


Instructions

Hak de uien fijn en fruit ze in een pan met boter zonder kleur

Maal het vlees en de uien door de 3 mm plaat

Meng alle ingredienten tot een goede binding

Stop ze in varkensdarmen naar keuze

Wellen op 80 graden 30 minuten

Afkoelen in koud water.

Licht roken op 18 graden voor ongeveer 30 minuten.

Koel en droog bewaren.



Nutrition

  • Fat: 25

Sale!

BBQ American style

bavette

19,50
Sale!

BBQ American style

Pork neck s/b

9,5023,75
Sale!
21,99
Sale!

BBQ American style

spare ribs

11,99

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4040 reviews.