Thuringian roast sausage

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Thüringer Rostbratwurst

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 1
  • Total Time: 1 minute
  • Category: worst
  • Method: charcuterie

Ingredients

Scale

Varkenssnippers 20% 0,5 kg

Varkensnippers 30% 0,5 kg

zout 15 gr p/kg

witte peper 2 gr p/kg

karwij 2 gr p/kg

foelie 0,5 gr p/kg

majoraan 0,5 gr p/kg

knoflook poerder 2 gram p/kg

ijs water

Hier vind u de benodigdheden


Instructions

Maal het varkensvlees 20% door de 3mm plaat en het varkensvlees 30% door de 5 mm plaat

meng alle grondstoffen en kruiden door elkaar en voeg iets ijswater toe en meng tot een stevige binding.

Stop het deeg in varkensdarmen (niet te strak) en maak er saucijsjes van.

Een paar uur in de koeling laten rusten en daarna lekker grillen.



Nutrition

  • Fat: 25

BBQ American style

bavette

23,99
Sale!

BBQ American style

Picanha

Vanaf: 23,50

BBQ American style

Pork belly

Vanaf: 10,99

BBQ American style

spare ribs

12,99

This entry was posted in Uncategorized and tagged .

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5085 reviews.