Texas Hot Links

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Texas Hot Links

  • Author: jan aalvink

Description

An American hot pork sausage from Texas.


Ingredients

Scale

Gehakt snippers varken 20% 1kg

zout 18 gr/kg
Pepper 4.0 gr/kg
Rode pepper 1.0 gr/kg
Cayenne pepper 1.0 gr/kg
Hongaarse paprika 2.0 gr/kg
knoflook, geplet 7.0 gr/kg
Mosterd zaad, heel 3 gr/kg
Anijs 1 gr/kg tsp
venkel zaad 1 gr/kg
koriander 1.0 gr/kg
laurier poeder, 0,5 gr/kg
Thijm 0.5 gr/kg
Bier 60 ml p/kg

Varkensdarm


Instructions

Maal het vlees op 3 mm en mix het met alle ingredienten en bier
stop het af in varkensdarmen en laat het 1 nacht in de koelkast staan onder folie.
direct grillen met een beetje houtsnippers voor het lekkerste resultaat.


Sale!

BBQ American style

bavette

19,50
Sale!

BBQ American style

Picanha

19,5038,99
Sale!

BBQ American style

Pork belly

9,5028,50
Sale!

BBQ American style

sirloin steak

21,99

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4062 reviews.