Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
verse worst HOH

Pittige paprikaworst

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: Jan Aalvink
  • Prep Time: 1
  • Cook Time: 30
  • Total Time: 31 minutes
  • Category: charcuterie
  • Method: bbq
  • Cuisine: nl

Description

lekker


Ingredients

Scale
  • 1kg vlees: 350 gr procureur; 350 hamlappen; 350 gr speklappen; 18 gr zout; 1 oude witte boterham; 1 theel venkelzaadjes; 40 gr pittige paprikapoeder (gerookte paprikapoeder); 1 eetl gedroogde oregano; 3 teentjes knoflook, geperst; 1 eetl gedroogde spaanse pepertjes (piri piri), verkruimeld; 1 eetl witte wijnazijn; meter schapendarm (dun)
  • Hier vind u de benodigdheden.

Instructions

  1. Alles vermalen, eventueel een paar eetlepels water toevoegen. Vlees een nacht in de koelkast laten staan en de volgende dag de darmen vullen.


Nutrition

  • Fat: 23
De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4975 reviews.