Prepare long fillet on the BBQ. Basic recipe

Long tenderloin bbq
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Longhaas-bbq

Longhaas bereiden op de BBQ. Basisrecept

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Method: BBQ
  • Cuisine: Amerikaans

Description

Een basisrecept om longhaas te bereiden op de bbq.


Ingredients


Instructions

  1. Smeer de longhaas in met een dun laagje olie waarop je de kruiden aanbrengt. Peper en zout is meestal voldoende.
  2. Verwarm de longhaas indirect bij 120ºC tot een kerntemperatuur van 50ºC.
  3. Gril nu het vlees heel kort boven hete kolen totdat het een mooie kleur heeft gekregen. Laat 10 minuten rusten onder folie.
  4. Voordat je de longhaas gaat eten, snijd je de zeen die in het midden loopt er uit. Uiteraard kun je dit ook voorafgaand aan de bereiding doen.
  5. Trancheer het overgebleven gedeelte van de longhaas in mooie dunne plakken.

Notes

Bij dit recept nodig:

BBQ American style

long fillet

14,25
This entry was posted in BBQ and tagged , .

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5013 reviews.