Pork Neck Sous Vide

pork neck bbq

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
varkensnek bbq

Varkensnek Sous vide

  • Author: jan aalvink

Description

Sous vide bereiding Procureur


Ingredients

Scale

1 varkensnek (zonder been)
Favoriete rub

Sous-vide apparaat


Instructions

Smeer de varkensnek in met je favoriete rub.
Vacumeer de varkensnek in een vacumeerzak.
Gaar de varkensnek voor 10 uur op een temperatuur van 75ºC.

Hierna kun je nog grillen voor een mooie kleur etc en dan bv pullen voor pulled pork.


Sale!

BBQ American style

bavette

20,50
Sale!

BBQ American style

Porkloin roast

9,5023,75
Sale!

BBQ American style

spare ribs

12,50
Sale!

BBQ American style

Tri-Tip

18,50

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4287 reviews.