Pork belly Sous vide

pork belly sous vide

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
buikspek sous vide

Buikspek Sous vide

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Sous vide buikspek. boterzacht


Ingredients

buikspek
5-spices powder
vacuümzak
zout

Sous-vide apparatuur


Instructions

Bestrooi het buikspek met het kruidenmengsel en zout, trek dit vacuüm en plaats in een warmwaterbad van 67°C.
Gaar dit gedurende 16 uur.
Haal uit het warmwaterbad en koel terug door het spek in een bak met koud water te leggen.
Als het spek goed teruggekoeld is, kun je het gemakkelijk in plakken snijden en daarna bakken.
Of bak het spek in z’n geheel en snijd dan in plakken.


Notes

[product id="202"]

Sale!
Out of stock

BBQ American style

beef short ribs

16,50
Sale!

Christmas 2021

Italian porchetta

23,50

BBQ American style

Pork belly

Vanaf: 10,99
Sale!

BBQ American style

sirloin steak

24,25

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4975 reviews.