Pork belly Sous vide

pork belly sous vide

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
buikspek sous vide

Buikspek Sous vide

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Sous vide buikspek. boterzacht


Ingredients

Scale
  • buikspek
  • 5-spices powder
  • vacuümzak
  • zout
  • Sous-vide apparatuur

Instructions

  1. Bestrooi het buikspek met het kruidenmengsel en zout, trek dit vacuüm en plaats in een warmwaterbad van 67°C.
  2. Gaar dit gedurende 16 uur.
  3. Haal uit het warmwaterbad en koel terug door het spek in een bak met koud water te leggen.
  4. Als het spek goed teruggekoeld is, kun je het gemakkelijk in plakken snijden en daarna bakken.
    Of bak het spek in z’n geheel en snijd dan in plakken.

Notes

[product id="202"]

Sale!

BBQ American style

bavette

Original price was: €24,50.Current price is: €23,50.

BBQ American style

Picanha

Vanaf: 23,99
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

BBQ American style

Pork belly

Vanaf: 10,99
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Sale!

BBQ American style

spare ribs

Original price was: €13,50.Current price is: €12,99.

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5203 reviews.