Pork belly Sous vide

pork belly sous vide

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
buikspek sous vide

Buikspek Sous vide

  • Author: jan aalvink

Description

Sous vide buikspek. boterzacht


Ingredients

buikspek
5-spices powder
vacuümzak
zout

Sous-vide apparatuur


Instructions

Bestrooi het buikspek met het kruidenmengsel en zout, trek dit vacuüm en plaats in een warmwaterbad van 67°C.
Gaar dit gedurende 16 uur.
Haal uit het warmwaterbad en koel terug door het spek in een bak met koud water te leggen.
Als het spek goed teruggekoeld is, kun je het gemakkelijk in plakken snijden en daarna bakken.
Of bak het spek in z’n geheel en snijd dan in plakken.


Notes

[product id="202"]

Sale!

BBQ American style

bavette

19,50
Sale!

BBQ American style

Picanha

19,5038,99
Sale!

BBQ American style

Pork belly

9,5028,50
Sale!

BBQ American style

sirloin steak

21,99

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4053 reviews.