Old-fashioned recipe neagelholt

nail cavity

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Ouderwets recept neagelholt

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Ouderwetse neagelholt. tijd brengt de smaak


Ingredients

Scale

Instructions

  1. Ontdoe de eye of round rondom van vet en vliezen.
  2. Meng het zout met de kruiden
  3. Wrijf het vlees rondom goed in
  4. Doe het in een vacuumzak en trek deze vacuum.
  5. Bewaar deze 3 weken in de koelkast en draai de zak elke 2 dagen
  6. Hierna het vlees uit de zak halen en goed afspoelen en hierna afdrogen en op een niet al te warme plek met enige tocht laten drogen. ontstaat er witte uitslag dan deze met een doek en azijn weg poetsen.
  7. minimaal 3 weken drogen, voor de beste smaak is enkele weken langer beter.

Sale!

BBQ American style

Picanha

Vanaf: 23,50
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

BBQ American style

Pork belly

Vanaf: 10,99
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Sale!
Vanaf: 11,50
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

BBQ American style

spare ribs

12,99

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5100 reviews.