Make your own grilled sausage.

grill sausage

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
grillworst

Je eigen grillworst maken.

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Maak zelf je eigen grillworst, je kunt aan dit basis recept zelf ook toevoegen.

Blokjes kaas, ham of sate saus.

Grillworst is populair bij de borrel, als beleg op brood of gewoon als vers gesneden plakje.


Ingredients

Scale

Instructions

  1. Maal je vlees door een 3 of 5mm plaat en voeg de kruidenmix + nitrietzout + 5% koud water toe aan het gehakt.
  2. Meng tot een zeer sterke binding.
  3. Knoop de kunstdarmen aan 1 kant dicht en stop het deeg in de darm zonder luchtbellen.
  4. Kook de worst af totdat een kern temperatuur is bereikt van 71 graden, koel hierna de worst snel af in koud water en leg deze hierna een paar uur in de koelkast.
  5. Hierna kun je de kunstdarm verwijderen en bestrooien met de rub en afgrillen op gewenste kleur.

7,50
7,75

Herbal Blends

Brine salt per 1 kg

2,00

Sale!

BBQ American style

bavette

Original price was: €24,99.Current price is: €24,50.
Sale!

BBQ American style

ham fresh

Original price was: €10,50.Current price is: €8,99.
Sale!
Vanaf: 11,50
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Sale!

BBQ American style

spare ribs

Original price was: €13,50.Current price is: €12,99.

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5311 reviews.