Make your own dry sausage

Dry sausage available

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Zelf droge worst maken

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Je eigen droge worst maken! een genot om te doen en om te serveren.


Ingredients

Scale

Instructions

– Leg de varkensdarmen een dag van te voren in ruim koud water en spoel ze voor gebruik goed door.
-Zorg dat de grondstoffen koud zijn. liefst tegen bevroren aan.
-Maal het vlees door de 5 mm plaat.
-Meng de droge worst mix en het colorozo zout goed door het deeg
-Stop het af in de varkensdarm. let op geen luchtbellen.
-Hang de worst op een droge plek van ongeveer 20 graden. liefst met iets ventilatie zodat het vrijgekomen vocht weg kan
Laat de worst minimaal 2 weken drogen.


Sale!

BBQ American style

beef short ribs

16,50
Sale!

Christmas 2021

Italian porchetta

23,50

BBQ American style

Pork belly

Vanaf: 10,99
Sale!

BBQ American style

sirloin steak

24,25

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4975 reviews.