Make your own dry sausage

Dry sausage available

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Zelf droge worst maken

  • Author: jan aalvink

Description

Je eigen droge worst maken! een genot om te doen en om te serveren.



Instructions

– Leg de varkensdarmen een dag van te voren in ruim koud water en spoel ze voor gebruik goed door.
-Zorg dat de grondstoffen koud zijn. liefst tegen bevroren aan.
-Maal het vlees door de 5 mm plaat.
-Meng de droge worst mix en het colorozo zout goed door het deeg
-Stop het af in de varkensdarm. let op geen luchtbellen.
-Hang de worst op een droge plek van ongeveer 20 graden. liefst met iets ventilatie zodat het vrijgekomen vocht weg kan
Laat de worst minimaal 2 weken drogen.


Sale!

BBQ American style

bavette

20,50
Sale!

BBQ American style

Porkloin roast

9,5023,75
Sale!

BBQ American style

spare ribs

12,50
Sale!

BBQ American style

Tri-Tip

18,50

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4289 reviews.