Make your own dry sausage

Dry sausage available

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Droge worst aanb.

Zelf droge worst maken

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Je eigen droge worst maken! een genot om te doen en om te serveren.


Ingredients

Scale

Instructions

  1. Leg de varkensdarmen een dag van te voren in ruim koud water en spoel ze voor gebruik goed door.
  2. Zorg dat de grondstoffen koud zijn. liefst tegen bevroren aan.
  3. Maal het vlees door de 5 mm plaat.
  4. Meng de droge worst mix en het colorozo zout goed door het deeg
  5. Stop het af in de varkensdarm. let op geen luchtbellen.
  6. Hang de worst op een droge plek van ongeveer 20 graden. liefst met iets ventilatie zodat het vrijgekomen vocht weg kan
  7. Laat de worst minimaal 2 weken drogen.

Sale!

BBQ American style

bavette

Original price was: €24,50.Current price is: €23,50.

BBQ American style

Picanha

Vanaf: 23,99
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

BBQ American style

Pork belly

Vanaf: 10,99
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Sale!

BBQ American style

spare ribs

Original price was: €13,50.Current price is: €12,99.

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5203 reviews.