Jagdwurst

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Jagdwurst

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 2 uur
  • Cook Time: 1/2 uur
  • Total Time: 0 hours
  • Category: worst

Description

Jagdwurst – Duitse jacht worst


Ingredients

Scale
  • Varkensbuik 0,5 kilo
  • Varkensschouder 0,5 kilo
  • Colorozo zout 20 gram p/kg
  • witte peper 1 gr p/kg
  • Koriander 1 gr p/kg
  • Foeli 0,5 gr p/kg
  • Fijne zuivere mosterd 2 gr p/kg
  • Gember 0,5 gr p/kg
  • Hier vind u de benodigdheden

Instructions

  1. Maal al het vlees door de 8 / 10 mm plaat
  2. Meng het stevig met de hulpstoffen en stop het in een doorlatende darm 50mm
  3. Je kunt het eerst warm roken voor 30 minuten en daarna garen in de rookkast of
  4. Gewoon wellen in water op 78 graden tot de kern 68 graden bereikt heeft.
  5. Laten afkoelen en 1 nacht in de koeling voor gebruik.


Nutrition

  • Fat: 25

BBQ American style

Picanha

Vanaf: 25,50
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Sale!

BBQ American style

Pork belly

Vanaf: 11,50
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Sale!
Vanaf: 11,50
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Sale!

Beef

riblap

Original price was: €19,99.Current price is: €18,99.

 

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5408 reviews.