Italian sausage

fresh sausage HOH

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
verse worst HOH

Italiaanse worst

  • Author: Jan Aalvink
  • Prep Time: 1
  • Total Time: 1 minute
  • Category: charcuterie
  • Method: braden
  • Cuisine: Italian

Description

Italiaanse worst


Ingredients

Scale
  • 1 kg vlees: 600 gr doorregen hals- of schouderkarbonade; 400 gr buikspek; 2 oude witte boterhammen; 16 gr zout; 1 eetl gemalen peper; 2 eetl gedroogde oregano; 1 eetl verse tijm; 4 teentjes knoflook, geperst; 6 gedroogde tomaten op olie, in stukjes gehakt; handje zwarte olijven, in stukjes; 2 eetl balsamicoazijn; 1½ meter schapen- of varkensdarm (dun)
  • Hier vind u de benodigdheden.

Instructions

  1. Alles vermalen, eventueel een paar eetlepels water toevoegen. Vlees een nacht in de koelkast laten staan en de volgende dag de darmen vullen.


Nutrition

  • Fat: 22

Sale!

BBQ American style

bavette

19,50
Sale!

BBQ American style

Picanha

19,5038,99
Sale!

BBQ American style

Pork belly

9,5028,50
Sale!

BBQ American style

sirloin steak

21,99

 

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4053 reviews.