Italiaanse worst
- Prep Time: 1
- Total Time: 1 minute
- Category: charcuterie
- Method: braden
- Cuisine: Italian
Description
Italiaanse worst
Ingredients
- 1 kg vlees:
- 600 gr doorregen hals- of schouderkarbonade;
- 400 gr buikspek;
- 2 oude witte boterhammen;
- 16 gr zout;
- 1 eetl gemalen peper;
- 2 eetl gedroogde oregano;
- 1 eetl verse tijm;
- 4 teentjes knoflook, geperst;
- 6 gedroogde tomaten op olie, in stukjes gehakt; handje zwarte olijven, in stukjes;
- 2 eetl balsamicoazijn;
- 1½ meter schapen- of varkensdarm (dun)
- Hier vind u de benodigdheden.
Instructions
- Alles vermalen, eventueel een paar eetlepels water toevoegen. Vlees een nacht in de koelkast laten staan en de volgende dag de darmen vullen.
Nutrition
- Fat: 22
BBQ American style
BBQ American style