
Honing en Rum Shortribs
Description
Gegaard tot perfectie, met een kleverige, zoete glaze en een diepe, rijke smaak.
Dit is comfort food op een next level.
Recept van Dani van Gemert
Ingredients
- 2 kilo shortribs
- 2,5 – 3 el honing
- 2 shots rum
- 1 el olijfolie
- 2 el sojasaus
- 3 tl mosterd
- 1 el paprikapoeder
- 1 el gemalen komijn
- 1 tl cayennepeper
- Zout & peper naar smaak
Instructions
- Marineer de shortribs met alle ingrediënten en laat ze minstens 2 uur (of een nacht) intrekken.
- Verwarm de oven op 150°C en gaar de ribben afgedekt met folie voor 2,5 uur.
- Haal de folie eraf en verhoog de temperatuur naar 200°C.
- Bak nog 30 min voor een mooie karamellisatie.
- Serveer en geniet!
Notes
Bij dit recept nodig: