Honey and Rum Shortribs

honing en rum shortribs
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
honing en rum shortribs

Honing en Rum Shortribs

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Gegaard tot perfectie, met een kleverige, zoete glaze en een diepe, rijke smaak.

Dit is comfort food op een next level. 

Recept van Dani van Gemert


Ingredients

Scale
  • 2 kilo shortribs 
  • 2,5 – 3 el honing
  • 2 shots rum
  • 1 el olijfolie
  • 2 el sojasaus
  • 3 tl mosterd
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 el gemalen komijn
  • 1 tl cayennepeper
  • Zout & peper naar smaak

Instructions

  1. Marineer de shortribs met alle ingrediënten en laat ze minstens 2 uur (of een nacht) intrekken.
  2. Verwarm de oven op 150°C en gaar de ribben afgedekt met folie voor 2,5 uur.
  3. Haal de folie eraf en verhoog de temperatuur naar 200°C.
  4. Bak nog 30 min voor een mooie karamellisatie.
  5. Serveer en geniet!

Notes

Bij dit recept nodig:

BBQ American style

beef short ribs

17,50

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5376 reviews.