fuet

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Fuet

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 1
  • Total Time: 1 minute
  • Category: worst
  • Method: drogen

Ingredients

Scale

mager varkensvlees (12% vet) 700 gr

Rugspek 300 gram

Starter cultuurmix 20 gr/pkg

Colorozo 25 gram p/kg

knoflook 2 gram p/kg

Paprika poeder 3 gr p/kg

peper 1 gram p/kg

varkensdarm 34/36

Hier vind u de benodigdheden


Instructions

maal het vlees door de 5 mm plaat en meng het stevig met de hulpstoffen

stop het zonder licht in de varkensdarm en knoop deze stevig af.

om het fermenteer proces op te starten eerst drogen op 20graden bij 90% luchtvochtigheid voor 72 uur.

hierna op ongeveer 15 graden ,luchtvochtigheid 80% voor ongeveer 1 a 2 maanden.



Nutrition

  • Saturated Fat: 28

Sale!
Out of stock

BBQ American style

beef short ribs

16,50
Sale!

Christmas 2021

Italian porchetta

23,50

BBQ American style

Pork belly

Vanaf: 10,99
Sale!

BBQ American style

sirloin steak

24,25

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4975 reviews.