Fresh chorizo

fresh sausage HOH
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
verse worst HOH

Verse chorizo

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: Jan Aalvink
  • Prep Time: 1
  • Cook Time: 30 min
  • Total Time: 31 minutes
  • Category: charcuterie
  • Method: braden/ bbq
  • Cuisine: Spanish

Description

Verse chorizo


Ingredients

Scale
  • 1 kg varkensvlees (ca. 75% mager, 25% vet); 18 gr zout; 1 eetl gemalen komijn; 1 theel venkelzaadjes, in de vijzel vermalen; 40 gr (gerookt) paprikapoeder; 2 eetl oregano; 3 teentjes knoflook, geperst; 1 theel witte wijnazijn; snufje suiker; 2 verse laurierblaadjes; 1½ m varkensdarm
  • Hier vind u de benodigdheden.

Instructions

  1. Snijd de laurierblaadjes in kleine stukjes en giet er twee eetlepels kokend water over, zeef na 5 minuten.
  2. Alles vermalen,Meng alle ingrediënten en 1(!) eetlepel laurierwater. Laat dit een uur staan, liefst een nacht.
  3. volgende dag de darmen vullen.


Nutrition

  • Fat: 25
7,75

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5263 reviews.