Diamond cheese frying in the pan

diamanthaas uit de pan
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
diamanthaas uit de pan

Diamanthaas bakken in de pan

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Diamanthaas bakken in de pan. Zo doe je dat!

Diamanthaas is een mals stukje rundvlees dat een beetje op ossenhaas lijkt, maar een stuk kleiner is.


Ingredients


Instructions

  1. Laat de diamanthaas in ca. 30 min. op kamertemperatuur komen. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi met versgemalen zwarte peper en zout.
  2. Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur en bak de diamanthaas 4-5 min. Keer af en toe
  3. Voeg de roomboter toe aan de pan en draai het vuur uit. Wentel de diamanthaas nog 1 min. door de boter.
  4. Leg het vlees op een bord en schenk de jus erover. Laat losjes afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten. De vleessappen verdelen zich nu over het vlees, zodat het minder vocht verliest bij het aansnijden.
  5. Eet smakelijk

Notes

Bij dit recept nodig:

Out of stock

BBQ American style

Diamond Ace – Petite Tender

19,50

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5309 reviews.