Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Bbq worst 5 stuks

Boudin Blank

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 1
  • Cook Time: 30
  • Total Time: 31 minutes
  • Method: wellen

Description

Boudin Blank


Ingredients

Scale

Varkensbuik 1 kilo

Volle melk 600ml

Uien 300 gram

Hulpstof per kilo vlees:

Boter 28 gr

Zout 15 gram

Witte peper 2 gram

Hier vind u de benodigdheden


Instructions

Snij de uien in stukken en fruit ze aan in een pan met boter zonder kleur te maken.

Maal de varkensbuik op 5 mm door de molen.

Mix alle ingredienten door elkaar en meng ze tot een homogene massa met binding.

stop ze in varkensdarm 30/32

Afwellen in water van 80 graden voor ongeveer 30 minuten

Hierna afspoelen en koelen in koud water.

Bak ze hierna in de pan of grill ze op een bbq.



Nutrition

  • Fat: 26
De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5003 reviews.