Bockwurst

bockwurst

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Bockwurst

  • Author: jan aalvink

Description

Bockwurst (Munchner Weisswurst)


Ingredients

Scale

5 kilo varkensnippers 20%

3 kilo rundersnippers 20%

2 kilo kinnebak

zout 15 gr p/kg

witte peper 3 gr p/kg

gember 0,5 gr p/kg

verse peterselie 10 gr p/kg

uien poeder 5 gr p/kg

lemoen rasp (schil) 10 gr p/kg

0,5 ei p/kg

90ml volle melk p/kg

varkensdarm


Instructions

Maal al het vlees door de 3 mm plaat en vermeng het met de hulpstoffen, heb je een food processor dan een gladde emulsie maken of anders nog 1 a 2 keer door de 3 mm plaat van de gehaktmolen maar pas op met versmering.

stop het deeg in uitgewaterde varkensdarm zonder lucht en wel ze af in water van 78 graden voor ongeveer 30 minuten en koel ze hierna snel terug.

voor gebruik in water opwarmen.


Sale!

BBQ American style

bavette

19,50
Sale!

BBQ American style

Pork neck s/b

9,5023,75
Sale!
21,99
Sale!

BBQ American style

spare ribs

11,99

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4036 reviews.