Belly bacon from the BBQ with mustard and honey

pork belly sous vide

 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
buikspek sous vide

Buikspek van de BBQ met mosterd en honing.

  • Author: Jan Aalvink
  • Category: bbq
  • Cuisine: us

Description

Eenvoudig recept maar zeer lekker!


Ingredients

Scale
  • 1250 g buikspek
  • 1/2 el kruidnagel gemalen
  • 2 el mosterd
  • 1 el honing

Instructions

  1. Leg het spek in een schaal. Meng de mosterd met de honing en kruidnagel en bestrijk het buikspek ermee.
  2. Zet het buikspek 2 uur afgedekt in de koelkast.
  3. Verwarm de bbq voor tot 110 graden. het spek indirect garen tot 85 graden kern . om het uur licht na strijken met de marinade. eventueel nog even na grillen om de gewenste goudbruine kleur of een krokant korstje te krijgen.
  4. snijdt het spek in warm in plakken of laat het eerst afkoelen.

 

Sale!
20,99
Sale!

BBQ American style

ham fresh

9,50
Sale!

BBQ American style

Pork belly

10,5031,50
Sale!

BBQ American style

spare ribs

12,50

 

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4642 reviews.