Bavette sous vide

bavette sous vide

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
bavette sous vide

Bavette sous vide

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Sous vide bereiding Bavette


Ingredients

Scale
  • 1 bavette van 350 gram (2 a 3 pp)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels citroensap
  • 1 teentje knoflook
  • 1 takje rozemarijn
  • zwarte peper
  • zout
  • snufje rode peper/cayennepeper
  • 1 theelepel citroenrasp

Instructions

  1. Maak de marinade en doe de bavette in een zakje met de ingrediënten, trek vacuum en seal.
  2. Verwarm het water tot 54C: de gevacumeerde en gemarineerde bavette 2 uur op 54C.
  3. Gril de bavette enkele minuten in grill-apparaat of zo’n 4 minuten in de grillpan
  4. (afhankelijk van dikte bavette of hoe rood je de bavette graag wilt hebben).
  5. Laat het vlees even rusten in folie voordat je het aan gaat snijden.

Sale!

BBQ American style

ham fresh

Original price was: €10,50.Current price is: €9,50.
Sale!

BBQ American style

Picanha

Vanaf: 23,50
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

BBQ American style

Pork belly

Vanaf: 10,99
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5137 reviews.