Bavette role of the Q

Mexican bavette roulade

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Mexicaanse bavette rollade

Bavette rol van de Q

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Recept van Marco van Houten


Ingredients

Scale
  • 1 Bavette
  • Rub
  • 1 Rijpe grote Tomaat
  • 1 Sjalotten
  • 1 Teentje Knoflook
  • ½ Citroen
  • Gezouten Roomboter (Op kamertemperatuur)
  • Rub,
  • Beetje Munt
  • Zak Rucola
  • Handje Pistache nootjes
  • 1 Bakje Groene Asperges Tips
  • 1 Ui
  • Knoflookteentje
  • Parmezaanse Kaas
  • Crema Di Balsamico
  • Peper en Zout
  • Bindtouw

Instructions

  1. Snij de Bavette door het midden en stop op 1,5 voor het einde, klap de Bavette open.
  2. Strooi de No Rubbish Harcore Jaw over de bavette en rol deze over de korte zijde op.
  3. Bind de rol met bindtouw op.
  4. Steek de BBQ aan, 250 graden en laat je gietijzeren skillet mee verwarmen.
  5. Snij de tomaat in hele fijne blokjes, doe dit ook met Sjalot en knoflook.
  6. Meng alles samen en breng op smaak met de citroen, peper en zout.
  7. Meng de roomboter met de No Rubbish Pink Devil, fijngesneden Munt en Rucola. Zet deze terug in de koelkast.

Bereiding:

  1. Smelt een Eetlepel roomboter in de skillet en grill de bavette rol aan alle kanten mooi bruin. Maar laat hem NIET gaar worden. Als dit klaar is, sluit je al je kleppen en maak je je BBQ klaar voor indirect. Laat de temperatuur terug komen naar de 130 – 150 graden.
  2. Leg je Bavette terug op het rooster en steek de kerntemperatuurmeter in de Bavette. Sluit je deksel. Als de kern 50 graden is mag de Bavette van de BBQ.
  3. Pak hem in Aluminiumfolie Hij is mooi Medium nu.
  4. Zet alle schuiven van je BBQ open en leg de gietijzeren skillet terug op de BBQ. Smelt een beetje Roomboter en wok de Asperges tips, ui en knoflook voor een minuut of 5.
  5. Pak een groot bord, of een houten plank, Let in het midden de Bavette rol en maak het af met de Tomatensalsa, asperges, pistachenootjes, Rucola en de kruidenboter.
  6. Maak het af met flakes Parmezaanse kaas en Creme di Balsamico en natuurlijk Peper en Zout! Eet smakelijk!

Sale!

BBQ American style

bavette

Original price was: €24,99.Current price is: €24,50.
Sale!

BBQ American style

Picanha steak

Original price was: €24,50.Current price is: €21,99.
Sale!

BBQ American style

Pork belly

Vanaf: 11,50
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Sale!

BBQ American style

spare ribs

Original price was: €13,50.Current price is: €12,99.

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5338 reviews.