Diamanthaas van de bbq

Diamanthaas-bbq
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Diamanthaas-bbq

Diamanthaas van de bbq

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink
  • Prep Time: 10m
  • Cook Time: 1
  • Total Time: 1,2h
  • Category: bakken
  • Method: bakken
  • Cuisine: nederlands

Description

Diamanthaas bereid op de bbq


Ingredients


Instructions

  1. Laat de diamanthaas op kamertemperatuur komen en bestrooi voor dat het vlees op de BBQ gaat met zeezout en zwarte peper
  2. Bereid de BBQ voor om indirect te grillen op een temperatuur van 200 graden.
  3. Steek je kerntemperatuurmeter in het dikste gedeelte van het vlees en stel deze in op een temperatuur van 48 graden.
  4. Zodra het vlees 48 graden is verplaats (dit was bij ons na ongeveer 40 minuten want het vlees is niet erg groot / dik) je het naar de directe kant van de BBQ om hem kort te grillen. Doe dit voor ongeveer een minuut per kant.
  5. Pak het vlees vervolgens in met aluminium en laat het rusten voor 10 minuten. Na 10 minuten snijd je op de draad dunne plakjes
  6. Eet smakelijk!

Notes

Bij dit recept nodig:

Uitverkocht

BBQ American style

Diamanthaas – Petite Tender

19,50

Geef een reactie

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5141 reviews.