Wildschwein zurück aus dem Ofen

wildzwijnrug-oven
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
wildzwijnrug-oven

Wild zwijn rug uit de oven

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

wild zwijn rug uit de oven. Kerst kan beginnen


Ingredients

Scale

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 160°c (hetelucht).
  2. Dep de wildzwijnrug droog en verwijder pezen, vliezen en vet.
  3. Pel ui en knoflook en snijd ze in plakjes. Was de kruiden en dep ze droog.
  4. Strooi zout en peper over het vlees.
  5. Verhit de olie in een braadslee en bak hierin het vlees met de bottenkant naar boven aan.
  6. Draai het na 3-4 minuten om en leg ui, knoflook en kruiden op het vlees.
  7. Laat alles afgedekt met folie ongeveer75 minuten garen (midden) in de oven.Kern temperatuur minimaal 85 graden

Notes

Bij dit recept nodig:

Nicht vorrätig

 

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5053 reviews.