
Thüringer Rostbratwurst
- Prep Time: 1
- Total Time: 1 minute
- Category: worst
- Method: charcuterie
Ingredients
Varkenssnippers 20% 0,5 kg
Varkensnippers 30% 0,5 kg
zout 15 gr p/kg
witte peper 2 gr p/kg
karwij 2 gr p/kg
foelie 0,5 gr p/kg
majoraan 0,5 gr p/kg
knoflook poerder 2 gram p/kg
ijs water
Instructions
Maal het varkensvlees 20% door de 3mm plaat en het varkensvlees 30% door de 5 mm plaat
meng alle grondstoffen en kruiden door elkaar en voeg iets ijswater toe en meng tot een stevige binding.
Stop het deeg in varkensdarmen (niet te strak) en maak er saucijsjes van.
Een paar uur in de koeling laten rusten en daarna lekker grillen.
Nutrition
- Fat: 25
Angebot
Angebot
Angebot
Angebot