Texas-Hot-Links

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Texas Hot Links

  • Author: jan aalvink

Description

An American hot pork sausage from Texas.


Ingredients

Scale

Gehakt snippers varken 20% 1kg

zout 18 gr/kg
Pepper 4.0 gr/kg
Rode pepper 1.0 gr/kg
Cayenne pepper 1.0 gr/kg
Hongaarse paprika 2.0 gr/kg
knoflook, geplet 7.0 gr/kg
Mosterd zaad, heel 3 gr/kg
Anijs 1 gr/kg tsp
venkel zaad 1 gr/kg
koriander 1.0 gr/kg
laurier poeder, 0,5 gr/kg
Thijm 0.5 gr/kg
Bier 60 ml p/kg

Varkensdarm


Instructions

Maal het vlees op 3 mm en mix het met alle ingredienten en bier
stop het af in varkensdarmen en laat het 1 nacht in de koelkast staan onder folie.
direct grillen met een beetje houtsnippers voor het lekkerste resultaat.


Angebot!

Angebot

Bavette

22,99
Angebot!

Angebot

Schweinebauch

Vanaf: 10,50
Angebot!
10,99
Angebot!

Angebot

spare Ribs

12,50
Dieser Eintrag wurde in Allgemein gepostet und markiert .

Schreibe einen Kommentar

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 4926 reviews.