Texas-Hot-Links

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Texas Hot Links

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

An American hot pork sausage from Texas.


Ingredients

Scale
  • Gehakt snippers varken 20% 1kg
  • zout 18 gr/kg
  • Pepper 4.0 gr/kg
  • Rode pepper 1.0 gr/kg
  • Cayenne pepper 1.0 gr/kg
  • Hongaarse paprika 2.0 gr/kg
  • knoflook, geplet 7.0 gr/kg
  • Mosterd zaad, heel 3 gr/kg
  • Anijs 1 gr/kg tsp
  • venkel zaad 1 gr/kg
  • koriander 1.0 gr/kg
  • laurier poeder, 0,5 gr/kg
  • Thijm 0.5 gr/kg
  • Bier 60 ml p/kg
  • Varkensdarm

Instructions

  1. Maal het vlees op 3 mm en mix het met alle ingredienten en bier
  2. stop het af in varkensdarmen en laat het 1 nacht in de koelkast staan onder folie.
  3. direct grillen met een beetje houtsnippers voor het lekkerste resultaat.

Angebot!

Angebot

Bavette

Ursprünglicher Preis war: €24,99Aktueller Preis ist: €24,50.
Angebot!

Angebot

Picanha-Steak

Ursprünglicher Preis war: €24,50Aktueller Preis ist: €21,99.
Angebot!

Angebot

Schweinebauch

Vanaf: 11,50
Dieses Produkt weist mehrere Varianten auf. Die Optionen können auf der Produktseite gewählt werden
Angebot!

Angebot

spare Ribs

Ursprünglicher Preis war: €13,50Aktueller Preis ist: €12,99.

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5338 reviews.