
Texas Hot Links
Description
An American hot pork sausage from Texas.
Ingredients
- Gehakt snippers varken 20% 1kg
- zout 18 gr/kg
- Pepper 4.0 gr/kg
- Rode pepper 1.0 gr/kg
- Cayenne pepper 1.0 gr/kg
- Hongaarse paprika 2.0 gr/kg
- knoflook, geplet 7.0 gr/kg
- Mosterd zaad, heel 3 gr/kg
- Anijs 1 gr/kg tsp
- venkel zaad 1 gr/kg
- koriander 1.0 gr/kg
- laurier poeder, 0,5 gr/kg
- Thijm 0.5 gr/kg
- Bier 60 ml p/kg
- Varkensdarm
Instructions
- Maal het vlees op 3 mm en mix het met alle ingredienten en bier
- stop het af in varkensdarmen en laat het 1 nacht in de koelkast staan onder folie.
- direct grillen met een beetje houtsnippers voor het lekkerste resultaat.
Angebot