Speck machen. Base

Bacon-Paket.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Bacon pakket.

Bacon maken. basis

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star No reviews
  • Author: jan aalvink

Description

Simpel een heerlijke bacon zelf maken met ingredienten die gemakkelijk te verkrijgen zijn.


Ingredients

Scale
Extra: vacuumzak of bak waar  het spek in past en waar je het in kunt omkeren.

Instructions

  1. Meng het zout en rietsuiker door elkaar en wrijf het stuk buikspek daarmee in.
  2. Doe het stuk buikspek in een vacuumzak en leg het in de koelkast en keer het elke dag.
  3. Na 1 week  afspoelen, droog deppen, 24 uur laten rusten in de koelkast dit is nodig want het vlees moet licht gedroogd zijn om te kunnen roken.
  4. Roken in je smoker op 115°C  tot een interne temperatuur van 68°C
  5. we gebruiken zelf bij voorkeur beukenhout

Angebot!

Angebot

Schweinebauch

Vanaf: 11,50
Dieses Produkt weist mehrere Varianten auf. Die Optionen können auf der Produktseite gewählt werden

Kräutermischungen

Solesalz pro 1 kg

2,00

Angebot!

Angebot

Bavette

Ursprünglicher Preis war: €24,99Aktueller Preis ist: €24,50.
Angebot!

Angebot

Picanha-Steak

Ursprünglicher Preis war: €24,50Aktueller Preis ist: €21,99.
Angebot!

Angebot

Schweinebauch

Vanaf: 11,50
Dieses Produkt weist mehrere Varianten auf. Die Optionen können auf der Produktseite gewählt werden
Angebot!

Angebot

spare Ribs

Ursprünglicher Preis war: €13,50Aktueller Preis ist: €12,99.

Leave a Reply

De waardering van www.aalvink.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 5338 reviews.